'Abyssal Aurora'

Grote ronde oorstekers met handgemaakte blauwe steen

Duik in de diepten van ‘Abyssal Aurora’. Oorbellen die de mystieke kleuren van de oceaan vastleggen, waar licht en schaduw in harmonie dansen.

 52,95

Diep in de oceaan, waar de zonnestralen moeite hebben om door te dringen, schuilt een wereld van betoverende kleuren. Dat is de inspiratie achter ‘Abyssal Aurora’.

Deze oorbellen zijn een reis naar dat verborgen rijk. De handgeschilderde blauwe stenen, doorspekt met tinten van turquoise en diepblauw, suggereren de ongrijpbare schoonheid van de zee en haar geheimen. Ze hangen sierlijk onder zilverkleurige cirkels die doen denken aan de schitterende oppervlakte van het water onder maanlicht.

Elke keer dat je ‘Abyssal Aurora’ draagt, word je herinnerd aan de wonderen van de natuur, aan plekken die nog onontdekt zijn, wachtend om verkend te worden. Deze oorbellen zijn niet alleen een sieraad, maar ook een belofte van avontuur, een duik in de diepe, betoverende wateren van onze wereld.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte

gewicht

kleur

steunkleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

Keuze

Abyssal Aurora – 1, Abyssal Aurora – 2, Abyssal Aurora – 3

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook