Grote ronde oorstekers met handgemaakte blauwe steen

'Abyssal Aurora'

Duik in de diepten van ‘Abyssal Aurora’. Oorbellen die de mystieke kleuren van de oceaan vastleggen, waar licht en schaduw in harmonie dansen.

 52,95

Diep in de oceaan, waar de zonnestralen moeite hebben om door te dringen, schuilt een wereld van betoverende kleuren. Dat is de inspiratie achter ‘Abyssal Aurora’.

Deze oorbellen zijn een reis naar dat verborgen rijk. De handgeschilderde blauwe stenen, doorspekt met tinten van turquoise en diepblauw, suggereren de ongrijpbare schoonheid van de zee en haar geheimen. Ze hangen sierlijk onder zilverkleurige cirkels die doen denken aan de schitterende oppervlakte van het water onder maanlicht.

Elke keer dat je ‘Abyssal Aurora’ draagt, word je herinnerd aan de wonderen van de natuur, aan plekken die nog onontdekt zijn, wachtend om verkend te worden. Deze oorbellen zijn niet alleen een sieraad, maar ook een belofte van avontuur, een duik in de diepe, betoverende wateren van onze wereld.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

steunkleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

Keuze:

Abyssal Aurora – 1, Abyssal Aurora – 2, Abyssal Aurora – 3

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper