Grote zilveren hanger met grijze handgemaakte steen

'Slate Serenity'

Subtiele elegantie ontmoet ambachtelijke kunst – ontdek ‘Slate Serenity’, een zilveren hanger met een grijze handgemaakte steen, een kunstwerk om te koesteren.

1 stuk op voorraad

 139,95

Laat me je voorstellen aan ‘Slate Serenity’, een zilveren hanger die verfijning en vakmanschap samenbrengt. Het kenmerkende element van deze hanger is de handgemaakte grijze steen, een klein kunstwerk op zich.

Deze steen is met liefde en precisie vervaardigd, met subtiele grijstinten die in elkaar overvloeien, net als penseelstreken op een schilderij. Wat ‘Slate Serenity’ echt uniek maakt, is de verrassende achterkant van de hanger. Hier vind je een ander kunstwerk, een geheime boodschap of gewoon een speelse uitdrukking van de creativiteit van de maker.

De bijbehorende zilveren ketting heeft een lengte van 45 cm en biedt een perfecte aanvulling op deze elegante hanger. Draag ‘Slate Serenity’ met trots, wetende dat je een stukje ambachtelijke kunst en verfijning met je meedraagt, klaar om bewondering en gesprekken te wekken waar je ook gaat. Het is meer dan een sieraad; het is een verhaal om te delen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper