'Slate Serenity'

Grote zilveren hanger met grijze handgemaakte steen

Subtiele elegantie ontmoet ambachtelijke kunst – ontdek ‘Slate Serenity’, een zilveren hanger met een grijze handgemaakte steen, een kunstwerk om te koesteren.

 139,95

1 stuk op voorraad

Laat me je voorstellen aan ‘Slate Serenity’, een zilveren hanger die verfijning en vakmanschap samenbrengt. Het kenmerkende element van deze hanger is de handgemaakte grijze steen, een klein kunstwerk op zich.

Deze steen is met liefde en precisie vervaardigd, met subtiele grijstinten die in elkaar overvloeien, net als penseelstreken op een schilderij. Wat ‘Slate Serenity’ echt uniek maakt, is de verrassende achterkant van de hanger. Hier vind je een ander kunstwerk, een geheime boodschap of gewoon een speelse uitdrukking van de creativiteit van de maker.

De bijbehorende zilveren ketting heeft een lengte van 45 cm en biedt een perfecte aanvulling op deze elegante hanger. Draag ‘Slate Serenity’ met trots, wetende dat je een stukje ambachtelijke kunst en verfijning met je meedraagt, klaar om bewondering en gesprekken te wekken waar je ook gaat. Het is meer dan een sieraad; het is een verhaal om te delen.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook