'Lunar Whisper'

Grote zilveren hanger met handgemaakte witte steen

Draag de magie van de maan met ‘Lunar Whisper’, een grote zilveren hanger met een betoverend witte, handgeschilderde steen.

 99,95

Verkocht

Stel je voor dat je de essentie van een fluisterende maan om je hals draagt met ‘Lunar Whisper’. Deze grote, sterling zilveren hanger is jouw persoonlijke stukje hemel, verfijnd met een zorgvuldig handgeschilderde steen in tinten van maanlicht wit en sprankelend zilver.

Elke keer dat je deze ketting draagt, is het alsof je een zacht gesprek voert met de maan zelf. De subtiele nuances in de handgeschilderde steen vangen het licht en dansen speels om je hals, alsof ze geheimen fluisteren die alleen jij kunt horen.

Met een lengte van 45 cm valt de ‘Lunar Whisper’ perfect op de borst, waardoor het een opvallend middelpunt is voor elke outfit. Gun jezelf dit unieke sieraad, of verras iemand die het maanlicht in jouw leven is.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper