Grove zilveren enkelbandje met kleurrijke steen

Grove zilveren enkelbandje met kleurrijke steen

'Maritime Mirage'
Duik in de betoverende wereld van de ‘Maritime Mirage’! Dit grove zilveren enkelbandje met kleurrijke steen is een echt kunstwerk. 21,5 / 26 cm

 89,95

kleur

, ,

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Dit enkelbandje is een perfecte aanvulling op elke zomerse outfit. De kleurrijke steen is handgeschilderd door Daan en elk enkelbandje is uniek omdat de steen met de hand wordt gemaakt. Het stevige zilveren enkelbandje is verstelbaar tussen maat 21,5 / 26 cm en past bij bijna elke enkel. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is waterbestendig. Het is daarom geschikt voor dagelijks gebruik en kan gedragen worden bij het zwembad of op het strand (maar ga er niet uren mee zwemmen). Dit enkelbandje is niet alleen een prachtige toevoeging aan jouw sieraden collectie, maar ook een artistieke creatie die een statement maakt. Laat de ‘Maritime Mirage’ jouw zomerse enkel verfraaien en draag een uniek kunstwerk om je enkel!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook