Grove zilveren enkelbandje met kleurrijke steen

'Maritime Mirage'

Duik in de betoverende wereld van de ‘Maritime Mirage’! Dit grove zilveren enkelbandje met kleurrijke steen is een echt kunstwerk. 21,5 / 26 cm

 89,95

Dit enkelbandje is een perfecte aanvulling op elke zomerse outfit. De kleurrijke steen is handgeschilderd door Daan en elk enkelbandje is uniek omdat de steen met de hand wordt gemaakt. Het stevige zilveren enkelbandje is verstelbaar tussen maat 21,5 / 26 cm en past bij bijna elke enkel. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is waterbestendig. Het is daarom geschikt voor dagelijks gebruik en kan gedragen worden bij het zwembad of op het strand (maar ga er niet uren mee zwemmen). Dit enkelbandje is niet alleen een prachtige toevoeging aan jouw sieraden collectie, maar ook een artistieke creatie die een statement maakt. Laat de ‘Maritime Mirage’ jouw zomerse enkel verfraaien en draag een uniek kunstwerk om je enkel!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

, ,

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper