Grove zilveren ring met vierkante oranje steen

Grove zilveren ring met vierkante oranje steen

'Lava Hills'
Op zoek naar een opvallende ring met een unieke oranje steen? Dan is de ‘Lava Hills’ ring wat je zoekt!

 79,95

1 stuk op voorraad

ringmaat

, , , , ,

kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

De ‘Lava Hills’ ring is een prachtig kunstwerkje dat opvalt door de handgeschilderde vierkante oranje glassteen. Deze opvallende ring is gemaakt van Sterling Zilver en verstelbaar tussen maat 17 en 19. Wat deze ring extra bijzonder maakt, is dat er maar één van op de hele wereld is. De ring is namelijk gemaakt van een gegoten schilderij, waaruit de allermooiste stukjes zijn gekozen om er sieraden van te maken. Bij het maken van deze ringen heb ik geëxperimenteerd met verschillende tinten oranje, rood en goud, waardoor elke ring uniek is. Door de verstelbare maat past de ring bij iedereen en is het een perfect cadeau voor een bijzonder persoon in jouw leven.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook