Half ronde zilveren ring met ingegoten kleurrijke stenen

Half ronde zilveren ring met ingegoten kleurrijke stenen

'Molten Beauty Party'
Een feest op je vingers met de ‘Molten Beauty Party’ ring. De zilveren ring met ingegoten kleurrijke stenen is een uniek sieraad voor elke gelegenheid.

 325,00 1.195,00

materiaal

, ,

steensoort

kleur

, ,

vorm

collectie

techniek

levertijd

garantie


Als je je fantasie op hol laat slaan kunnen deze ringen in veel verschillende combinaties worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan edelstenen zoals diamant, spinel, saffier, robijn.

Laat je verrassen door de bijzondere handgesmede ring ‘Molten Beauty Party’. Normaal worden stenen in sieraden gezet, maar deze serie is het metaal over de stenen gegoten waardoor je een speels effect krijgt. De ring is gemaakt van zilver en heeft ingegoten zirkonia’s, waardoor het een feest op je vingers is. De ringmaat van de ring op de foto is 19, wil je hem in een andere maat (of kleur) dan maak hem voor je op maat, levertijd 4 weken. Laat je opmerkingen achter in de bestelnotities en kies voor een uniek sieraad dat bij jou past.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook