Handgemaakte armband met blauwe goudsteen

Handgemaakte armband met blauwe goudsteen

'Blue Goldstone Marvel'
Blauwe glinstering, handgemaakt voor jou. Ontdek de ‘Blue Goldstone Marvel’ armband. Een uniek kunstwerk aan je pols, gemaakt van blauwe goudstenen en hypoallergeen RVS.

 69,95

Verkocht

armbandmaat

kleur

materiaal

,

steensoort

,

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

De ‘Blue Goldstone Marvel’ armband is een echte blikvanger. De armband is handgemaakt met de mooiste blauwe goudstenen en hypoallergeen RVS. Dit sieraad is niet alleen mooi, maar ook comfortabel om te dragen dankzij de hypoallergene materialen. De maat van 18,5cm. Draag jij ook een bijzonder kunstwerk aan je pols met deze ‘Blue Goldstone Marvel’ armband.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook