Handgemaakte armband zwart met okergele stenen

Handgemaakte armband zwart met okergele stenen

'Midnight Sunburst'
Vang de warmte van de zon met ‘Midnight Sunburst’, een unieke handgemaakte armband.

 59,95

1 stuk op voorraad

armbandmaat

garantie

kleur

,

materiaal

,

steensoort

steenmaat

,

vorm

Plating

levertijd

Met een combinatie van zwart en okergeel, vangt deze armband de kracht van de zon tijdens de nacht. De armband is nikkelvrij en de stenen zijn door Daan handgeschilderd, waardoor deze armband uniek is. De armband is 19 cm en de perfecte toevoeging aan elke outfit.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook