Handgemaakte goudkleurige armband met rode stenen

Handgemaakte goudkleurige armband met rode stenen

'Golden Passion'
Ontdek de passie met de ‘Golden Passion’ armband. Een sieraad vol emotie in een opvallend gouden kleur.

 64,95

armbandmaat

, , , , , , , , ,

kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

,

steensoort

steenmaat

,

levertijd

garantie

De ‘Golden Passion’ armband is een statement piece voor elke outfit. Gemaakt van hoogwaardig RVS en verstelbaar tussen de maten 16 en 20cm, zorgt deze armband voor comfort en stijl. Het rode accent, in de vorm van handgeschilderde bedels, geeft de armband een opvallende touch. Laat de passie stralen met deze unieke ‘Golden Passion’ armband.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook