Handgemaakte ketting met kleine blauwe hanger

Handgemaakte ketting met kleine blauwe hanger

'Azure Allure'
Deze goudkleurige ketting met een handgeschilderde azuurblauwe steen is een elegante en unieke toevoeging aan je sieradencollectie. De steen is een echte blikvanger en zal elke outfit opfleuren.

 49,95

lengte ketting

kleur

speciale kleur

steensoort

steunkleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

,

levertijd

garantie

Deze goudkleurige hanger is vervaardigd uit RVS, een sterk, duurzaam en hypoallergeen materiaal. Dit maakt het sieraad geschikt voor iedereen, zelfs voor degenen met een gevoelige huid. De ketting is 45cm lang, waardoor het een perfecte lengte heeft voor het dragen op zichzelf of in combinatie met andere sieraden. De handgeschilderde azuurblauwe steen genaamd ‘Azure Allure’ is het blikvanger van deze ketting en zorgt voor een opvallende en stijlvolle uitstraling.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook