Handgemaakte ketting met kleine blauwe hanger

'Azure Allure'

Deze goudkleurige ketting met een handgeschilderde azuurblauwe steen is een elegante en unieke toevoeging aan je sieradencollectie. De steen is een echte blikvanger en zal elke outfit opfleuren.

 49,95

Deze goudkleurige hanger is vervaardigd uit RVS, een sterk, duurzaam en hypoallergeen materiaal. Dit maakt het sieraad geschikt voor iedereen, zelfs voor degenen met een gevoelige huid. De ketting is 45cm lang, waardoor het een perfecte lengte heeft voor het dragen op zichzelf of in combinatie met andere sieraden. De handgeschilderde azuurblauwe steen genaamd ‘Azure Allure’ is het blikvanger van deze ketting en zorgt voor een opvallende en stijlvolle uitstraling.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting:

kleur:

speciale kleur:

steensoort:

steunkleur:

steenmaat:

,

vorm:

materiaal:

,

levertijd:

garantie:

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper