Handgemaakte leren armband blauw

Handgemaakte leren armband blauw

'Denim Dreamscape'
Laat je verleiden door de ‘Denim Dreamscape’ armband, een prachtige handgemaakte blauwe leren armband vol verfijning en kunst.

 49,95

Verkocht

armbandmaat

kleur

steunkleur

steenmaat

,

steensoort

vorm

materiaal

,

Plating

levertijd

garantie

Deze unieke armband is vervaardigd met zorgvuldig geselecteerd leer en versierd met een handgeschilderde steen. Hij is 17,5 cm lang, maar kan op verzoek worden verlengd. De ‘Denim Dreamscape’ armband is niet alleen mooi, maar ook comfortabel om te dragen en wordt geleverd met een nikkelvrije sluiting. Laat deze armband de blikvanger van je outfit worden en geniet van de volle aandacht die je krijgt.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook