Handgemaakte oorknopjes vierkant met gele stenen

Handgemaakte oorknopjes vierkant met gele stenen

'Sunset Shadow Art'
Breng de zon naar je oren met de handgemaakte ‘Sunset Shadow Art’ oorknopjes. Een unieke combinatie van RVS en gele stenen.

 44,95

1 stuk op voorraad

gewicht

kleur

,

materiaal

steensoort

steenmaat

vorm

levertijd

garantie

Deze handgemaakte oorknopjes zijn het perfecte sieraad voor degene die op zoek is naar iets unieks en bijzonders. De vierkante oorknopjes zijn gemaakt van lichtgewicht RVS en zijn hypoallergeen, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen. De gele stenen geven de oorknopjes een opvallende en vrolijke uitstraling, perfect voor elke dag. Deze unieke sieraden zijn ontworpen en handgemaakt door Daan, wat ze nog bijzonderder maakt. Breng de zon naar je oren en maak elke dag een beetje opvallender met de ‘Sunset Shadow Art’ oorknopjes.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook