'Orbital Azure'

Handgemaakte oorringen met blauwe steen

Maak een statement met deze unieke handgemaakte oorbellen. De turquoise stenen zijn een echte blikvanger!”

 59,95

De ‘Orbital Azure’ oorringen zijn een symfonie van kleur en beweging. Elk paar draagt een handgeschilderde steen, die het diepe blauw van de nachtelijke hemel vastlegt. De ringen vangen het licht en spelen ermee, waardoor je elke keer dat je beweegt een subtiel spel van licht en schaduw ziet. Gemaakt van hypoallergeen RVS, zijn deze oorringen veilig voor de gevoelige huid en bieden ze de hele dag comfort. Met een gewicht van slechts 2,5 gram en een lengte van 5 cm, zijn ze opvallend maar toch verrassend licht. ‘Orbital Azure’ is niet zomaar een paar oorbellen, een kunstwerk dat je draagt en dat jouw unieke stijl en elegantie uitstraalt.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

,

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

garantie:

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper