Handgemaakte vegan armband van kurkleer grijs

Handgemaakte vegan armband van kurkleer grijs

'Smoke & Mirrors'
Ontdek de verleidelijke ‘Smoke & Mirrors’, een handgemaakte vegan armband van kurkleer in de kleur grijs. Maat: 18cm

 54,95

1 stuk op voorraad

armbandmaat

garantie

kleur

steunkleur

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

gelegenheid

Met de hand gemaakt door kunstenares Danielle, is deze armband een echte blikvanger. Het kurkleer is niet alleen comfortabel om te dragen, maar ook milieuvriendelijk. De blauwe steen geeft deze armband een extra touch van luxe en stijl. Draag hem als statement piece of combine hem met andere armbanden voor een opvallende arm party.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook