Handgemaakte zilveren armband met donkerblauwe stenen

Handgemaakte zilveren armband met donkerblauwe stenen

'Mystic Oceans'
‘Mystic Oceans’ armband: 12 unieke donkerblauwe stenen en een bijzondere schittering.

 159,95

1 stuk op voorraad

armbandmaat

kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

vorm

steenmaat

levertijd

garantie

De Mystic Oceans armband is een echte blikvanger gemaakt van sterling zilver. De 12 donkerblauwe stenen zijn elk uniek geschilderd en geïnspireerd op de diepte van de oceaan, waardoor ze perfect bij elkaar passen. De zilveren accenten in de stenen geven de armband een extra bijzondere glans. De armband is 19cm en niet verstelbaar. Een prachtig cadeau voor jezelf of iemand special.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook