'He(art)stone'

Pocket hug met handgeschilderde steen

Geef jezelf of een geliefde een knuffel op zakformaat met de ‘Heartstone’ – een persoonlijke touch van troost en kleur met deze pockethug.

Levertijd +/- 1 week

 19,95

Met deze Heartstone geef je een stukje warmte en kleur cadeau aan jezelf. Deze pocket hug is meer dan een kleinood; het is een handgemaakte schat die ik zelf vorm en kleur geef. Bij deze pre-order kies je je favoriete kleur en vorm, en met ambachtelijke zorg creëer ik een unieke ‘He(art)stone’ speciaal voor jou. Het past perfect in je zak, klaar om elke dag een vleugje vreugde en comfort te bieden. Telkens als je je hand in je zak steekt en de gladde, kleurrijke steen voelt, herinnert het je aan de kleine dingen die het leven bijzonder maken. Het is een tastbaar stukje geluk dat je altijd bij je kunt dragen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper