Pocket hug met handgeschilderde steen

'He(art)stone'

Geef jezelf of een geliefde een knuffel op zakformaat met de ‘Heartstone’ – een persoonlijke handgeschilderde steen voor troost en kleur met deze pockethug.

Levertijd +/- 1 week

 19,95

Met deze Heartstone geef je een stukje warmte en kleur cadeau aan jezelf. Deze pocket hug is meer dan een kleinood; het is een handgemaakte steen die ik zelf vorm en kleur geef. Kies je favoriete kleur en vorm, en met liefde en zorg creëer ik een unieke ‘He(art)stone’ speciaal voor jou. Deze past perfect in je zak, klaar om elke dag een vleugje vreugde te brengen. Telkens als je je hand in je zak steekt en de gladde, kleurrijke steen voelt, herinnert het je aan de kleine dingen die het leven bijzonder maken. Het is een tastbaar stukje geluk dat je altijd bij je kunt dragen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper