'Tears of Joy'

Handgesmede ring met druppelstenen groen

Laat ‘Tears of Joy’, een handgesmede ring met een unieke, kleurrijke druppelsteen, jouw dag verlichten met haar levendige tinten groen en geel. Ringmaat: 17,5

 395,00

1 stuk op voorraad

Bij het creëren van ‘Tears of Joy’ heb ik mijn hart en ziel in elk detail gelegd. Deze ring, zorgvuldig en met passie gesmeed uit sterling zilver, is een weerspiegeling van de vreugde en tranen die het leven kleur geven. De naam van het ontwerp verwijst naar de kenmerkende druppelvorm van de steen, die de essentie van emotie en schoonheid belichaamt.

De handgeschilderde steen, een harmonieuze vermenging van groen, geel en blauw, is als een klein, kostbaar schilderij dat je met je meedraagt. De tinten vangen het licht en dansen met elke beweging, waardoor de ring een levendig en dynamisch karakter krijgt.

Als trotse drager van deze ring ben je verzekerd van een absoluut uniek sieraad. Er bestaat immers maar één exemplaar van deze steen op de hele wereld. Met ringmaat 17,5 is ‘Tears of Joy’ klaar om deel uit te maken van jouw persoonlijke sieradencollectie.

Mocht je geïnspireerd zijn door dit ontwerp maar een andere steen of maat wensen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Samen kunnen we een ‘Tears of Joy’ creëren die perfect aansluit bij jouw unieke stijl en voorkeuren.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook