Handgesmede ring met druppelstenen groen

'Tears of Joy'

Laat ‘Tears of Joy’, een handgesmede ring met een unieke, kleurrijke druppelsteen, jouw dag verlichten met haar levendige tinten groen en geel. Ringmaat: 17,5

1 stuk op voorraad

 395,00

Bij het creëren van ‘Tears of Joy’ heb ik mijn hart en ziel in elk detail gelegd. Deze ring, zorgvuldig en met passie gesmeed uit sterling zilver, is een weerspiegeling van de vreugde en tranen die het leven kleur geven. De naam van het ontwerp verwijst naar de kenmerkende druppelvorm van de steen, die de essentie van emotie en schoonheid belichaamt.

De handgeschilderde steen, een harmonieuze vermenging van groen, geel en blauw, is als een klein, kostbaar schilderij dat je met je meedraagt. De tinten vangen het licht en dansen met elke beweging, waardoor de ring een levendig en dynamisch karakter krijgt.

Als trotse drager van deze ring ben je verzekerd van een absoluut uniek sieraad. Er bestaat immers maar één exemplaar van deze steen op de hele wereld. Met ringmaat 17,5 is ‘Tears of Joy’ klaar om deel uit te maken van jouw persoonlijke sieradencollectie.

Mocht je geïnspireerd zijn door dit ontwerp maar een andere steen of maat wensen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Samen kunnen we een ‘Tears of Joy’ creëren die perfect aansluit bij jouw unieke stijl en voorkeuren.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat

,

kleur

steunkleur

,

speciale kleur

steenmaat

, , ,

vorm

,

materiaal

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper