Handgesmede subtiele halsketting met blauwe steen

Handgesmede subtiele halsketting met blauwe steen

'Blue Wonder'
Uniek en subtiel, de ‘Blue Wonder’ halsketting is een handgesmede schoonheid met een prachtige met de hand beschilderde blauwe steen.

 195,00

Verkocht

kleur

steunkleur

speciale kleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

lengte ketting

levertijd

garantie

Deze handgesmede zilveren halsketting met blauwe steen is een ware ‘Blue Wonder’. Het unieke ontwerp en de ambachtelijke vervaardiging door Daan maken deze hanger tot een zeer speciaal sieraad. Het meest bijzondere aspect van deze ketting is echter de steen: deze is met de hand geschilderd met een combinatie van blauw, zilver en rood, waardoor elke steen een uniek kunstwerkje op zich is. De steen is gezet in een mooie conische kast en wordt geleverd met een 40cm lange ketting.

De ‘Blue Wonder’ is onderdeel van de UniQ ✤ lijn van Daan en staat voor exclusiviteit, originaliteit en vakmanschap. Dit sieraad is perfect voor mensen die op zoek zijn naar iets unieks en anders dan de standaard juwelen die je overal tegenkomt. Bovendien is deze halsketting een geweldig cadeau om te geven en te krijgen.

Draag deze prachtige ‘Blue Wonder’ halsketting bij elke gelegenheid en voeg een vleugje kunstzinnigheid en exclusiviteit toe aan je outfit.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook