'Blue Wonder'

Handgesmede subtiele halsketting met blauwe steen

Uniek en subtiel, de ‘Blue Wonder’ halsketting is een handgesmede schoonheid met een prachtige met de hand beschilderde blauwe steen.

 195,00

Verkrijgbaar op aanvraag

Deze handgesmede zilveren halsketting met blauwe steen is een ware ‘Blue Wonder’. Het unieke ontwerp en de ambachtelijke vervaardiging door Daan maken deze hanger tot een zeer speciaal sieraad. Het meest bijzondere aspect van deze ketting is echter de steen: deze is met de hand geschilderd met een combinatie van blauw, zilver en rood, waardoor elke steen een uniek kunstwerkje op zich is. De steen is gezet in een mooie conische kast en wordt geleverd met een 40cm lange ketting.

De ‘Blue Wonder’ is onderdeel van de UniQ ✤ lijn van Daan en staat voor exclusiviteit, originaliteit en vakmanschap. Dit sieraad is perfect voor mensen die op zoek zijn naar iets unieks en anders dan de standaard juwelen die je overal tegenkomt. Bovendien is deze halsketting een geweldig cadeau om te geven en te krijgen.

Draag deze prachtige ‘Blue Wonder’ halsketting bij elke gelegenheid en voeg een vleugje kunstzinnigheid en exclusiviteit toe aan je outfit.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

steunkleur

speciale kleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

lengte ketting

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper