Handgesmede subtiele zilveren ring met roze steen maat 18

'Mystery Pearl'

Een unieke zilveren ring met een vleugje mysterie.

1 stuk op voorraad

Oorspronkelijke prijs was: € 175,00.Huidige prijs is: € 125,00.

Welkom in de betoverende wereld van ‘Mystery Pearl’. Deze sublieme handgesmede zilveren ring, vervaardigd in maat 18, is een kunstwerk op zich. Elk exemplaar is een uniek ontwerp, met een roze steen die glinstert als parelmoer.

Deze mysterieuze steen is geboren uit een schilderij van paarse, roze en parelmoerachtige tinten, en zijn levendige schoonheid is vastgelegd in deze prachtige ring. Het parelmoer geeft de steen een betoverend effect dat ieders aandacht trekt.

Met ‘Mystery Pearl’ draag je niet alleen een ring, maar ook een verhaal. Omdat er maar één steen zoals deze bestaat in de hele wereld, heb jij iets werkelijk unieks om te koesteren. En als je een persoonlijk tintje wilt toevoegen met een andere steen of maat, aarzel dan niet om contact op te nemen met Daan, onze meesterlijke maker.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat

,

kleur

steunkleur

speciale kleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

levertijd

1 – 2 werkdagen

garantie

1 jaar

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper