Handgesmede zilveren ring met vierkante groene steen

Handgesmede zilveren ring met vierkante groene steen

'Mirror'
Maak kennis met de unieke en handgesmede ring ‘Mirror’ met een prachtige groene steen. Deze ring is ontworpen door Daan en is een ultiem voorbeeld van ambachtelijk vakmanschap.

 250,00

1 stuk op voorraad

ringmaat

,

kleur

steunkleur

speciale kleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

levertijd

garantie

Er is niets zo bijzonder als het dragen van een sieraad dat met de hand is gemaakt. En deze sterling zilveren ring ‘Mirror’ met een vierkante groene steen is daarop geen uitzondering. Deze ring is ontworpen en met de hand gesmeed door Daan, en is daarmee een uniek kunstwerk. Het ontwerp is gemaakt met behulp van een groene steen die vanuit een schilderij is gecreëerd. De steen heeft verschillende tinten groen en zilver die samen een prachtig effect geven.

De ring is een perfect voorbeeld van vakmanschap en stijlvol ontwerp. Het is een elegante ring met een eenvoudige vorm, maar door de groene steen valt hij zeker op. Deze steen is werkelijk een kunstwerk op zichzelf. De zilveren zetting om de steen heen voegt een extra dimensie toe aan het ontwerp en maakt het geheel compleet.

Een van de grootste voordelen van deze ring is dat hij volledig uniek is. Er is van deze steen namelijk maar één exemplaar op de hele wereld. Dat betekent dat jij bij aankoop verzekerd bent van een 100% uniek exemplaar. De ringmaat is 18, maar als je deze in een andere maat of met een andere steen wilt hebben, neem dan gerust contact op met Daan. De levertijd is dan 4 – 6 weken.

Met de hand gemaakt en van de hoogste kwaliteit sterling zilver is deze ring niet alleen een kunstwerk, maar ook een duurzame aankoop. Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op dit prachtige en unieke kunstwerk en voeg een vleugje stijl en klasse toe aan je sieradencollectie.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook