'Knot'

Handige sjaalring voor het knopen van sjaals

Geef je outfit een boost met de handige sjaalring ‘Knot’! Knopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

 8,95

1 stuk op voorraad

Sta jij ook altijd in de spiegel te frunniken aan je sjaal? Dan is deze sjaalring precies wat je nodig hebt! Hij maakt het knopen van je sjaal een eitje. De ring is gemaakt van sterk materiaal en is dus bestand tegen veel gebruik. Je kunt erop vertrouwen dat hij niet snel kapot gaat.

Een ander groot voordeel van deze sjaalring is dat hij makkelijk te gebruiken is. Je hoeft niet meer te wringen en te draaien aan je sjaal om de perfecte knoop te maken. Je stopt gewoon je sjaal door de ring en voilà! De perfecte knoop is een feit.

Niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol. Bovendien is de sjaalring zeer betaalbaar en zul je zien dat je hem snel terugverdient door het besparen van tijd en frustratie.

Kortom, de ‘Knot’ is een must-have voor iedereen die graag zijn sjaal makkelijk knoopt. Bestel hem nu en ontdek zelf hoe makkelijk knopen kan zijn!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper