'Knot'

Handige sjaalring voor het knopen van sjaals

Handige sjaalring voor het knopen van sjaals

 8,95

Verkocht

Geef je outfit een boost met de handige sjaalring ‘Knot’! Knopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Sta jij ook altijd in de spiegel te frunniken aan je sjaal? Dan is deze sjaalring precies wat je nodig hebt! Hij maakt het knopen van je sjaal een eitje. De ring is gemaakt van sterk materiaal en is dus bestand tegen veel gebruik. Je kunt erop vertrouwen dat hij niet snel kapot gaat.

Een ander groot voordeel van deze sjaalring is dat hij makkelijk te gebruiken is. Je hoeft niet meer te wringen en te draaien aan je sjaal om de perfecte knoop te maken. Je stopt gewoon je sjaal door de ring en voilà! De perfecte knoop is een feit.

Niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol. Bovendien is de sjaalring zeer betaalbaar en zul je zien dat je hem snel terugverdient door het besparen van tijd en frustratie.

Kortom, de ‘Knot’ is een must-have voor iedereen die graag zijn sjaal makkelijk knoopt. Bestel hem nu en ontdek zelf hoe makkelijk knopen kan zijn!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook