Hypoallegene okergele hanger met ketting

'Moon craters'

Waar de maan en de kunst zich vermengen in een unieke okergele gloed, vastgelegd in een sieraad dat even zeldzaam is als jij.

 54,95

Elke keer als ik mijn handen laat bewegen over het canvas, voel ik een diepe connectie met de wereld om me heen. Met ‘Moon Craters’ heb ik deze verbondenheid naar een tastbaar niveau gebracht. Geïnspireerd door de mysterieuze kraters van de maan, vermengd met mijn artistieke inzichten, is dit sieraad ontstaan.

Binnen deze okergele hanger schuilt een stukje van een groter verhaal – een handgemaakt schilderij waarvan elk stukje zijn eigen wereld vertelt. En ik heb zorgvuldig het meest betoverende deel ervan gekozen, speciaal voor jou. Beschermd onder een helder stuk glas van 25 mm, blijft het kunstwerk ongerept, terwijl de schittering ervan je hals verfraait.

Hypoallergeen van aard en zacht voor je huid, hangt deze hanger sierlijk aan een ketting van 40 cm. Als je ‘Moon Craters’ draagt, draag je niet zomaar een sieraad. Je draagt een stukje kunst, een stukje maan, een stukje van mijn ziel en, belangrijker nog, een uitdrukking van jouw unieke zelf.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

steunkleur:

speciale kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

lengte ketting:

levertijd:

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper