Hypoallergene armband groen met hartjes

Hypoallergene armband groen met hartjes

'Earthly Love'
Ben je op zoek naar een classy maar toch stoere armband? Deze armband is handgemaakt van RVS en de stenen zijn handgeschilderde met groen, geel en blauw. RVS is sterk metaal, verkleurd niet en is hypoallergeen. Met een nikkelallergie heb je met deze armband dus geen last. Verstelbaar tussen 16 en 21 cm.

 59,95

kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook