Hypoallergene armband met hartjes rood

'Love's Embrace'

Omarm de liefde met ‘Love’s Embrace’. Een handgemaakte armband waarin elk hartje de passie van rood en de zoetheid van roze vangt, versterkt door een gouden glans.

 54,95

Liefde zit in de kleine dingen, in de details die vaak over het hoofd worden gezien. Met ‘Love’s Embrace’ heb ik deze gevoelens gevangen in een armband die zowel elegantie als kracht uitstraalt.

Elk hartje op deze armband vertelt een verhaal van liefde en verbondenheid. De handgeschilderde stenen komen tot leven met vurig rood, zacht roze en een sprankeling van goud. Samen vormen ze een symfonie van kleuren die de essentie van liefde belichamen.

Gemaakt van RVS, deze armband is niet alleen een blikvanger, maar ook een betrouwbare metgezel. RVS staat bekend om zijn duurzaamheid, het verkleurt niet en is hypoallergeen. Voor iedereen met een nikkelallergie is dit het perfecte sieraad.

‘Love’s Embrace’ is meer dan een armband, het is een ode aan de liefde, een uitnodiging om elke dag met passie te leven.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

,

speciale kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

Keuze:

Love's Embrace – 1, Love's Embrace – 2

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten. Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat! Voor een richtlijn kun je ook onderstaande tabel gebruiken.

Pascomfort Armband maat
Strak Polsmaat +1,5 cm
Normaal Polsmaat +2 cm
Los Polsmaat +3 cm

Bangle armbanden

Polsomtrek Diameter bangle maat
15 – 16 cm 56 mm
17 – 18 cm 60 mm
18 – 19 cm 65 mm
19 – 20 cm 70 mm

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper