Hypoallergene armband met hartjes roze

Hypoallergene armband met hartjes roze

'Pink Panther Hearts'
Breng een pop van kleur aan je pols met deze ‘Pink Panther Hearts’ armband. Gemaakt van hypoallergeen RVS en handgeschilderde roze stenen, deze armband is een must-have voor elke sieradenverzameling.

 54,95

armbandmaat

, , , , , ,

kleur

,

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

Wees opvallend en fashionabel met de ‘Pink Panther Hearts’ armband. Gemaakt van hypoallergeen RVS en versierd met prachtige handgeschilderde roze stenen en hartjes, deze armband is niet alleen mooi, maar ook comfortabel om te dragen. Verstelbaar tussen de maten 16cm en 19cm, deze armband is geschikt voor bijna elke polsmaat en past perfect bij elke outfit. Voeg deze opvallende armband toe aan je sieradencollectie vandaag nog!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook