Hypoallergene doortrekoorbellen met handgeschilderde bedel

'Look up'

Leuk dat je mijn unieke creatie handgeschilderde doortrekoorbellen hebt gevonden, die licht en kleurrijk zijn, perfect om jouw te laten stralen.

 44,95

Hallo, ik ben Danielle en mijn grootste passie is om jou te laten schitteren met kleurrijke sieraden. Voor iedereen die uniek is, heb ik iets heel speciaals: hypoallergene doortrekoorbellen met een bedel. Deze oorbellen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook erg fijn om te dragen.

Elke steen op de bedel is met de hand geschilderd, met levendige acrylverf op glas, waardoor elke steen 100% uniek is. Kies de kleur die bij je past en voeg een vleugje kunst toe aan je dagelijkse look.

Deze doortrekoorbellen zijn ontworpen om gemakkelijk door je oren te rijgen. Met een gewicht van slechts 0,5 gram per oorbel voel je nauwelijks dat je ze draagt. En met een lengte van 9 cm heb je de vrijheid om ze door meerdere gaatjes te rijgen of ze simpelweg te laten bungelen voor een speels effect.

Maak je klaar om te stralen met deze unieke sieraden die net zo bijzonder zijn als jij. Kies jouw kleur of laat speciaal een kleur maken en laat je natuurlijke schoonheid stralen!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
gewicht:

lengte:

kleur:

,

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper