Hypoallergene ring met roze steen handgemaakt

Hypoallergene ring met roze steen handgemaakt

'Pretty Pinksters'
Ontdek de nieuwe ‘Pretty Pinksters’ ring met een prachtige roze steen en hypoallergene RVS materialen.

 44,95

Als je op zoek bent naar een subtiele maar toch chique ring, dan is ‘Pretty Pinksters’ de perfecte keuze. Deze handgemaakte ring is voorzien van een prachtige roze glassteen van 12mm die met acrylverf beschilderd is. De combinatie van paars met zilver geeft deze ring een magisch effect. Een groot voordeel van deze ring is dat hij van hypoallergeen RVS is gemaakt, waardoor hij geschikt is voor mensen met artrose of reuma en niet zal verkleuren. De ring is ook nog eens verstelbaar vanaf maat 16, dus hij past bijna iedereen. Voeg deze mooie en praktische ring toe aan je collectie en geniet van zijn schoonheid en functionaliteit.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook