Hypoallergene ring met vierkante zwarte steen

'Midnight Glimmer'

Dompel je onder in de betovering van ‘Midnight Glimmer’. Een ring die de nachtelijke hemel vangt, glinsterend met een vleugje zilver tegen een diepzwarte achtergrond.

 49,95

Bij het maken van ‘Midnight Glimmer’ wilde ik de mysterie en diepte van de nacht vastleggen. Het resultaat? Een ring die het contrast van een sterrenhemel in de diepste nacht belichaamt.

De vierkante, handgeschilderde steen in het hart van deze ring vertelt een verhaal van duisternis met een sprankje hoop. Terwijl het dominante zwart de eindeloze nachtelijke hemel voorstelt, geeft het zilveren sprankeltje de verre sterren weer, die zelfs in de diepste duisternis hun licht laten schijnen.

Omdat welzijn net zo belangrijk is als stijl, is ‘Midnight Glimmer’ gemaakt van RVS – volledig hypoallergeen en bestand tegen verkleuring. Verstelbaar vanaf maat 16, past hij moeiteloos en biedt een tijdloze elegantie voor elke gelegenheid. Laat je vinger stralen met de schoonheid van de nacht.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

ringmaat:

, , , , , , ,

garantie:

6 maanden

Keuze:

Midnight Glimmer – 1, Midnight Glimmer – 2, Midnight Glimmer – 3

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper