'Midnight Glimmer'

Hypoallergene ring met vierkante zwarte steen

Dompel je onder in de betovering van ‘Midnight Glimmer’. Een ring die de nachtelijke hemel vangt, glinsterend met een vleugje zilver tegen een diepzwarte achtergrond.

 49,95

Bij het maken van ‘Midnight Glimmer’ wilde ik de mysterie en diepte van de nacht vastleggen. Het resultaat? Een ring die het contrast van een sterrenhemel in de diepste nacht belichaamt.

De vierkante, handgeschilderde steen in het hart van deze ring vertelt een verhaal van duisternis met een sprankje hoop. Terwijl het dominante zwart de eindeloze nachtelijke hemel voorstelt, geeft het zilveren sprankeltje de verre sterren weer, die zelfs in de diepste duisternis hun licht laten schijnen.

Omdat welzijn net zo belangrijk is als stijl, is ‘Midnight Glimmer’ gemaakt van RVS – volledig hypoallergeen en bestand tegen verkleuring. Verstelbaar vanaf maat 16, past hij moeiteloos en biedt een tijdloze elegantie voor elke gelegenheid. Laat je vinger stralen met de schoonheid van de nacht.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

ringmaat

, , , , , , ,

garantie

Keuze

Midnight Glimmer – 1, Midnight Glimmer – 2, Midnight Glimmer – 3

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook