Ketting met grote hanger paars

'Fragile Wisdom'

Laat je verleiden door de schoonheid van ‘Fragile Wisdom’, de prachtige ovale paarse hanger met handgeschilderd kunstwerk.

 69,95

‘Fragile Wisdom’ is een prachtig sieraad dat elke outfit verfijnt. De grote ovale paarse hanger is voorzien van een uniek handgeschilderd kunstwerkje, dat dit sieraad tot een waar meesterwerk maakt. Het sieraad is gemaakt van hypoallergeen RVS en zorgt ervoor dat je je zeker en op je gemak kunt voelen, zonder je zorgen te maken over huidirritaties.

De bijgeleverde ketting van 45cm is stijlvol en laat de hanger op de juiste manier uitkomen. Het is het perfecte statement piece voor elke outfit. Maak je garderobe compleet met ‘Fragile Wisdom’, een uniek sieraad dat zowel opvallend als stijlvol is. Of geef het cadeau aan een geliefde en deel de schoonheid van dit kunstwerk.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting:

kleur:

steunkleur:

speciale kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper