Ketting met kleine hanger groen

'Cold as Ice'

Een kleurrijke touch voor je outfits – de ‘Cold as Ice’ ketting met groene hanger. Laat jouw persoonlijkheid stralen met deze unieke accessoire.

 44,95

Deze prachtige ketting met kleine hanger is een echte blikvanger. De bijzondere hanger van 10mm heeft een kleurrijke schildering van groene acrylverf, die zorgt voor een opvallend effect. De ketting is vervaardigd uit duurzaam RVS, wat betekent dat hij hypoallergeen is en jarenlang mee kan gaan. Draag deze ketting met trots en laat zien wie je bent!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting:

kleur:

steunkleur:

,

speciale kleur:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

materiaal:

levertijd:

garantie:

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper