Klassieke ring met moissanites – goud of zilver

Klassieke ring met moissanites – goud of zilver

'No Hexagon'
De klassieke ring met moissanites is een unieke creatie, vervaardigd uit zilver en moissanite edelstenen. Ideaal voor degene die op zoek is naar een duurzaam en opvallend sieraad.

 275,00 695,00

materiaal

,

steensoort

steenmaat

gelegenheid

garantie

levertijd


Als je je fantasie op hol laat slaan kunnen deze ringen in veel verschillende combinaties worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan kleine edelstenen zoals spinel, saffier, robijn.

De klassieke ring met moissanites is een echte blikvanger. De ring is vervaardigd uit zilver en gevat met een schitterende moissanite. Moissanite is een bijzondere edelsteen met een moz hardheid van 9,5. Dit maakt het uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, zonder dat het snel beschadigd raakt. De ring is uniek gesmeed en direct beschikbaar in zilver, maat 18. Voor degene die op zoek is naar een ring op maat, of met andere edelstenen, kan deze op maat gemaakt worden. De levertijd hiervan is ongeveer 3 weken.

De klassieke ring met moissanites, genaamd ‘No Hexagon’, is het perfecte sieraad voor degene die op zoek is naar een duurzaam en opvallend sieraad.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook