Kleine goudkleurige oorknopjes met blauwe steen

'Azure Gold Veins'

Laat je blik vangen door de betoverende dieptes van ‘Azure Gold Veins’, de oorknopjes waarin goud en azuurblauw samensmelten.

 44,95

Als ik deze ‘Azure Gold Veins’ oorknopjes zie, voel ik hoe de levendigheid van de kleur blauw mijn dag oplicht. Het azuurblauw, handgeschilderd en uniek in elke steen, is als een stukje van de helderste lucht of de diepste zee, veilig omhuld in een warme gouden gloed van het gecoate RVS.

Deze kleine kunstwerkjes zijn een subtiele, doch sprekende toevoeging aan je dagelijkse uitdossing. En voor wie, zoals ik, wel eens problemen heeft met oorknopjes die neigen te hangen, bieden de oorbellifters de perfecte oplossing. Ze zorgen ervoor dat deze oorknopjes recht blijven zitten, alsof ze zweven aan mijn oren.

Draag deze ‘Azure Gold Veins’ en voel je elke dag verbonden met de tijdloze elegantie van de natuur en de fijne kunst van het schilderen.

  • Subtiel maar opvallend
  • Lichtgewicht
  • 100% uniek
Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

materiaal:

,

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

collectie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper