Kleine studs paars/blauw

'Fata Morgana'

Kleine paars/blauwe studs, subtiel met een vleugje mysterie.

 42,95

In de eenvoud van ‘Fata Morgana’ schuilt een diepgaande schoonheid. Deze kleine paars/blauwe oorknopjes, met een knopje van slechts 3 mm, zijn delicaat en toch opvallend dankzij het unieke oranje schilderwerk in het knopje.

Wat deze studs nog bijzonderder maakt, is dat ze met de hand zijn geschilderd, waardoor elk paar een kunstwerkje op zich is. Gemaakt van duurzaam RVS behouden ze hun kleur en zijn ze hypoallergeen, zelfs voor de meest gevoelige oren.

Met een lengte van 7 mm en een dikte van 1,2 mm zijn ze veelzijdig en kunnen ze dienen als oorknopjes of zelfs piercings voor je tragus of lip. ‘Fata Morgana’ is een eerbetoon aan subtiele elegantie met een vleugje mysterie.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

, ,

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

vorm:

Kleur:

Fata Morgana – 1, Fata Morgana – 2, Fata Morgana – 3, Fata Morgana – 4, Fata Morgana – 5

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper