'Fata Morgana'

Kleine studs paars/blauw

Kleine paars/blauwe studs, subtiel met een vleugje mysterie.

 42,95

In de eenvoud van ‘Fata Morgana’ schuilt een diepgaande schoonheid. Deze kleine paars/blauwe oorknopjes, met een knopje van slechts 3 mm, zijn delicaat en toch opvallend dankzij het unieke oranje schilderwerk in het knopje.

Wat deze studs nog bijzonderder maakt, is dat ze met de hand zijn geschilderd, waardoor elk paar een kunstwerkje op zich is. Gemaakt van duurzaam RVS behouden ze hun kleur en zijn ze hypoallergeen, zelfs voor de meest gevoelige oren.

Met een lengte van 7 mm en een dikte van 1,2 mm zijn ze veelzijdig en kunnen ze dienen als oorknopjes of zelfs piercings voor je tragus of lip. ‘Fata Morgana’ is een eerbetoon aan subtiele elegantie met een vleugje mysterie.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

kleur

, ,

materiaal

steensoort

steenmaat

vorm

levertijd

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.