Kleurrijk schilderij van een leeuw in de jungle

Kleurrijk schilderij van een leeuw in de jungle

'Nothing is what it seems'
Ontdek de magie van de jungle met ons kleurrijke schilderij van een leeuw. Maar pas op, niets is wat het lijkt…

 119,00 695,00

Breng de kracht en de schoonheid van de jungle in je huis met dit kleurrijke schilderij van een leeuw. Het beeld van de majestueuze leeuw die door de jungle loopt, is een adembenemende weergave van de natuurlijke wereld en kan elke kamer in je huis transformeren. Maar kijk uit, niets is wat het lijkt! Dit schilderij heeft vele lagen van betekenis en kan je verbeelding prikkelen en inspireren. Het is beschikbaar als een gelimiteerde editie canvasafdruk van topkwaliteit, met slechts 25 afdrukken beschikbaar wereldwijd. Of kies voor het unieke originele schilderij, geschilderd met de beste kwaliteit acrylverf op een linnen canvas. Elk stuk is gesigneerd door Daniëlle zelf en wordt geleverd met een echtheidscertificaat. Haal de kracht en het mysterie van de jungle in huis met dit prachtige kunstwerk.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook