'Nothing is what it seems'

Kleurrijk schilderij van een leeuw in de jungle

Ontdek de magie van de jungle met ons kleurrijke schilderij van een leeuw. Maar pas op, niets is wat het lijkt…

 119,00 695,00

Breng de kracht en de schoonheid van de jungle in je huis met dit kleurrijke schilderij van een leeuw. Het beeld van de majestueuze leeuw die door de jungle loopt, is een adembenemende weergave van de natuurlijke wereld en kan elke kamer in je huis transformeren. Maar kijk uit, niets is wat het lijkt! Dit schilderij heeft vele lagen van betekenis en kan je verbeelding prikkelen en inspireren. Het is beschikbaar als een gelimiteerde editie canvasafdruk van topkwaliteit, met slechts 25 afdrukken beschikbaar wereldwijd. Of kies voor het unieke originele schilderij, geschilderd met de beste kwaliteit acrylverf op een linnen canvas. Elk stuk is gesigneerd door Daniëlle zelf en wordt geleverd met een echtheidscertificaat. Haal de kracht en het mysterie van de jungle in huis met dit prachtige kunstwerk.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
levertijd

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook