Kleurrijk schilderij van een leeuw in de jungle

'Nothing is what it seems'

Ontdek de magie van de jungle met ons kleurrijke schilderij van een leeuw. Maar pas op, niets is wat het lijkt…

 119,00

Breng de kracht en de schoonheid van de jungle in je huis met dit kleurrijke schilderij van een leeuw. Het beeld van de majestueuze leeuw die door de jungle loopt, is een adembenemende weergave van de natuurlijke wereld en kan elke kamer in je huis transformeren. Maar kijk uit, niets is wat het lijkt! Dit schilderij heeft vele lagen van betekenis en kan je verbeelding prikkelen en inspireren. Het is beschikbaar als een gelimiteerde editie canvasafdruk van topkwaliteit, met slechts 25 afdrukken beschikbaar wereldwijd. Of kies voor het unieke originele schilderij, geschilderd met de beste kwaliteit acrylverf op een linnen canvas. Elk stuk is gesigneerd door Daniëlle zelf en wordt geleverd met een echtheidscertificaat. Haal de kracht en het mysterie van de jungle in huis met dit prachtige kunstwerk.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
levertijd:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper