'Azure Gold Veins'

Kleurrijke armband met lapis lazuli

Dompel jezelf onder in de diepte van ‘Azure Gold Veins’ – een kleurrijke armband met lapis lazuli die de schoonheid van de aarde in elke steen vastlegt.

 54,95

Deze ‘Azure Gold Veins’ armband is een eerbetoon aan de rijke en mystieke schoonheid van lapis lazuli. De gouden steen, met de hand geschilderd, vangt de diepte van een eindeloze oceaan en de schittering van het gouden zonlicht dat erop dans. De armband, met dubbele elastiek voor stevigheid en comfort, is een meesterwerk dat deel uitmaakt van de ‘Azure Gold Veins’-collectie.

Als maker van deze armband ben ik gefascineerd door de kleuren die de aarde te bieden heeft. Lapis lazuli symboliseert de diepblauwe luchten en de gouden aderen van de aarde zelf. Draag deze armband en voel de kracht en pracht van de natuur om je pols. Elke ‘Azure Gold Veins’ armband vertelt een uniek verhaal en is een kunstwerk op zich. Ik nodig je uit om de schoonheid van de aarde te omarmen en deel uit te maken van dit verhaal.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
armbandmaat:

, ,

kleur:

speciale kleur:

materiaal:

, ,

steensoort:

,

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

collectie:

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten. Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat! Voor een richtlijn kun je ook onderstaande tabel gebruiken.

PascomfortArmband maat
StrakPolsmaat +1,5 cm
NormaalPolsmaat +2 cm
LosPolsmaat +3 cm

Bangle armbanden

PolsomtrekDiameter bangle maat
15 – 16 cm56 mm
17 – 18 cm60 mm
18 – 19 cm65 mm
19 – 20 cm70 mm

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper