Kleurrijke dubbele ring met roze handgemaakte stenen

'Gilded Duets'

Ontdek ‘Gilded Duets’: een kleurrijke dubbele ring met roze handgemaakte stenen, elk met een uniek handgeschilderd detail eronder. Jouw persoonlijke kunstwerk.

 54,95

Maak kennis met ‘Gilded Duets’, een unieke dubbele ring die verder gaat dan traditioneel sieraden dragen; het is een persoonlijk kunstwerk voor je vingers. Deze levendige ring is versierd met twee met de hand gemaakte roze stenen, elk met een eigen handgeschilderd meesterwerkje eronder.

Wat deze ringen echt speciaal maakt, is dat er maar één paar van bestaat op de hele wereld. Waarom? Omdat elk stukje kunst onder de stenen met zorg met de hand is vervaardigd. De ring is verstelbaar tussen maat 18 en 19, zodat hij perfect om jouw vinger past.

Met ‘Gilded Duets’ voeg je een vleugje individualiteit en creatieve pracht toe aan je dagelijkse stijl. Dit zijn niet zomaar sieraden; ze zijn een uiting van jouw unieke smaak en persoonlijkheid, altijd bij je, waar je ook gaat.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat:

, , ,

kleur:

,

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper