'Purple Universe'

Kleurrijke hanger met polymer clay paars en turquoise

Draag ‘Purple Universe’ – een kleurrijke hanger van polymer clay die de schoonheid van paars en turquoise in een artistiek juweel vangt.

 79,95

1 stuk op voorraad

Ontdek de betoverende wereld van ‘Purple Universe’, een levendige hanger handgemaakt van polymer klei. Dit kleine kunstwerkje draagt de diepe tinten van paars en turquoise in zich, gevangen in een uniek juweel. Elk stuk is een expressie van creatieve passie, met zorgvuldig met de hand vervaardigde details. Bungelend aan een zilveren ketting van 45 cm, brengt deze hanger kleur en kunst in je dagelijkse stijl. Of je het nu voor jezelf draagt of als geschenk aan een speciaal persoon, ‘Purple Universe’ belichaamt de schoonheid van artistieke eenvoud. Het is meer dan een hanger; het is een stukje van mijn creatieve ziel.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

,

steensoort

garantie

levertijd

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper