Kleurrijke ketting met blauwe goudstenen

Kleurrijke ketting met blauwe goudstenen

'Macaw Amulet'
Ben jij op zoek naar een unieke en kleurrijke hanger met ketting? Dan is de ‘Macaw Amulet’ met blauwe goudstenen misschien wel iets voor jou!

 99,95

Verkocht

lengte ketting

kleur

steunkleur

, ,

materiaal

,

steensoort

,

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

De ‘Macaw Amulet’ is een prachtige en opvallende hanger met ketting, perfect voor degenen die houden van een kleurrijk en uniek sieraad. De hanger is duurzaam gemaakt van roestvrij staal en de blauwe goudstenen zijn met de hand geschilderd door Daan, wat zorgt voor een persoonlijke en ambachtelijke touch.

Maar wat zijn blauwe goudstenen eigenlijk? Blauwe goudsteen is een synthetische steen die is samengesteld uit glas en koperdeeltjes, wat resulteert in een prachtig fonkelend effect. Het wordt vaak gebruikt in sieraden vanwege zijn opvallende blauwe kleur en sprankelende uitstraling.

De ‘Macaw Amulet’ is niet alleen een mooi sieraad, maar ook nog eens hypoallergeen. Dit betekent dat mensen met een gevoelige huid deze hanger zonder problemen kunnen dragen. Bovendien wordt de hanger geleverd met een bijpassende ketting van hoogwaardige kwaliteit.

Kortom, als je op zoek bent naar een kleurrijke en unieke hanger met ketting, dan is de ‘Macaw Amulet’ met blauwe goudstenen een geweldige keuze. Het is niet alleen een stijlvol accessoire, maar ook een ambachtelijk en duurzaam gemaakt sieraad dat lang meegaat.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook