Kleurrijke multilayer ketting met handgemaakte paarse steen

'Purple Depths'

Dompel jezelf onder in de magische ‘Purple Depths’! Een kleurrijke multilayer ketting met met liefde handgemaakte paarse steen, op kettingen van 45, 60 en 70cm.

 64,95

Stap binnen in mijn webshop, waar ik met vreugde de ‘Purple Depths’ ketting presenteer. Deze opvallende creatie omarmt de diepte van kleur en de veelzijdigheid van stijl. De met liefde handgemaakte paarse steen schittert als een juweel en vangt de essentie van mysterie en verfijning.

De ‘Purple Depths’ ketting wordt geleverd met kettingen van 45, 60 en 70 cm, waardoor je eindeloos kunt variëren in je look. Draag ze individueel voor een subtiele flair, of combineer ze voor een gelaagde stijl die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

De kleur paars staat symbool voor creativiteit, passie en wijsheid. Deze ketting is meer dan alleen een accessoire; het is een uitdrukking van jouw diepste gevoelens en gedachten. Draag het met trots en laat ‘Purple Depths’ jouw persoonlijke verhaal vertellen. Stap in de wereld van kleur en stijl met deze veelzijdige ketting en geef elke dag een vleugje magie.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting:

, ,

kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper