Kleurrijke oorbellen met handgemaakte groene stenen

'Chlorophyll Glow'

Laat je look sprankelen met ‘Chlorophyll Glow’, oorbellen die de frisheid van de natuur vastleggen.

 59,95

Met ‘Chlorophyll Glow’ aan je oren draag je de essentie van een weelderige groene wereld bij je. Deze kleurrijke sieraden combineren het tijdloze van RVS met de natuurlijke charme van jade edelstenen. De handgeschilderde steen voegt een unieke persoonlijke toets toe, waardoor elke oorbel een klein kunstwerk wordt. Met een gewicht van slechts 1,5 gram en een lengte van 4 cm bieden deze oorbellen een subtiele, maar opvallende toevoeging aan je outfit. Ze dansen speels mee met elke beweging, terwijl de jade edelstenen een stille kracht uitstralen. ‘Chlorophyll Glow’ is niet zomaar een accessoire, het is een viering van leven en kleur.

  • Unieke combinatie
  • Boost je zelfvertrouwen
  • Hypoallergeen
Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
gewicht:

lengte:

kleur:

materiaal:

,

steensoort:

,

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper