Kleurrijke ring met blauwe steen

Kleurrijke ring met blauwe steen

'Oceanic Horizon'
Voel je als een zeemeermin met deze kleurrijke ring ‘Oceanic Horizon’.

 54,95

Breng een stukje van de oceaan in je dagelijks leven met deze prachtige ring. De handgeschilderde steen in de kleuren van de zee en de lucht maakt deze ring een uniek kunstwerk. De ring is gemaakt van hoogwaardig RVS en is verstelbaar vanaf maat 16, dus geschikt voor bijna elke vinger. De kleurrijke en levendige steen zorgt ervoor dat deze ring de perfecte accessoire is om elke outfit op te fleuren en een echte eye-catcher is. Of je nu naar een feest gaat of gewoon een dagelijkse outfit wil opleuken, deze ring zal je altijd een vleugje magie geven en je laten stralen als een echte zeemeermin.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook