Kleurrijke ring met grote oranje steen

Sale!

Kleurrijke ring met grote oranje steen

'Lava Blaze'
Ontdek de spectaculaire ‘Lava Blaze’ ring met een grote oranje steen.

 49,95

Verkocht

Als je op zoek bent naar een unieke en kleurrijke ring, dan is de ‘Lava Blaze’ zeker een goede keuze! Deze ring is handgemaakt met liefde en zorg, met een grote oranje steen die direct in het oog springt. De steen is omringd door een prachtige zilverkleurige setting en de ring is verstelbaar tussen maat 17 en 19, zodat hij perfect past bij elke vinger. De ‘Lava Blaze’ is niet alleen stijlvol, maar ook van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het is een perfect cadeau voor een speciaal persoon of om jezelf te trakteren op iets speciaals.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook