Kleurrijke subtiele ring met denim blauwe steen

Kleurrijke subtiele ring met denim blauwe steen

'Oceanic Horizon'
Ga voor een kleurrijke touch met deze subtiele ring! De denim blauwe steen maakt deze ring een echte eyecatcher.

 44,95

Verrijk je sieradencollectie met deze prachtige ‘Oceanic Horizon’ ring. De subtiele, verstelbare damesring is voorzien van een handgemaakte denim blauwe steen die deze ring tot een echte eyecatcher maakt. De kleurrijke steen is met veel liefde en vakmanschap gemaakt door kunstenares Daan, waardoor elke ring uniek is. De ring is geschikt vanaf maat 16 en past daarmee om bijna elke vinger. Draag deze ring bij elke gelegenheid, van een chique diner tot een casual dagje uit. De kleurrijke touch van deze ‘Oceanic Horizon’ ring zal ongetwijfeld indruk maken!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook