Zilveren hanger met rode steen

'Sunstone Bloom'

‘Sunstone Bloom’ – een stralende zilveren hanger die met zijn vurige rode steen de essentie van een bloeiende zon vangt.

1 stuk op voorraad

 99,95

‘Sunstone Bloom’ is mijn persoonlijke ode aan de opbloeiende natuur, gevangen in het duurzame glans van zilver en de warmte van een handgeschilderde rode steen. Deze hanger van ongeveer 3 cm is een sierlijk kunstwerk dat, net als de bloemen die zich naar de zon keren, een symbool is van groei en passie.

De steen in het centrum weerspiegelt een spectrum van roodtinten; van diep bordeaux tot schitterend oranje, met subtiele gouden schitteringen die herinneren aan de laatste zonnestralen bij zonsondergang. Elke penseelstreek brengt een uniek patroon tot leven, waardoor deze hanger niet alleen een accessoire is, maar ook een klein wonder van creativiteit.

Gedragen aan een ketting van 45 cm, is ‘Sunstone Bloom’ een stuk dat niet onopgemerkt zal blijven. Het is zowel een eerbetoon aan de kracht van de natuur als een viering van de kunst van het schilderen, bedoeld om elke dag een beetje meer schoonheid te bieden.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

1 – 2 werkdagen

garantie

6 maanden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper