'Sunstone Bloom'

Zilveren hanger met rode steen

‘Sunstone Bloom’ – een stralende zilveren hanger die met zijn vurige rode steen de essentie van een bloeiende zon vangt.

 99,95

1 stuk op voorraad

‘Sunstone Bloom’ is mijn persoonlijke ode aan de opbloeiende natuur, gevangen in het duurzame glans van zilver en de warmte van een handgeschilderde rode steen. Deze hanger van ongeveer 3 cm is een sierlijk kunstwerk dat, net als de bloemen die zich naar de zon keren, een symbool is van groei en passie.

De steen in het centrum weerspiegelt een spectrum van roodtinten; van diep bordeaux tot schitterend oranje, met subtiele gouden schitteringen die herinneren aan de laatste zonnestralen bij zonsondergang. Elke penseelstreek brengt een uniek patroon tot leven, waardoor deze hanger niet alleen een accessoire is, maar ook een klein wonder van creativiteit.

Gedragen aan een ketting van 45 cm, is ‘Sunstone Bloom’ een stuk dat niet onopgemerkt zal blijven. Het is zowel een eerbetoon aan de kracht van de natuur als een viering van de kunst van het schilderen, bedoeld om elke dag een beetje meer schoonheid te bieden.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook