'Lost in my head'

Kleurrijke zilveren wikkelring blauw

Kleurrijke zilveren wikkelring blauw

 99,95

1 stuk op voorraad

Verlies jezelf in de kleurenpracht van mijn kleurrijke zilveren wikkelring ‘Lost in my head’. Met verstelbare maat en betoverende handgeschilderde blauwe stenen, creëert deze ring een magisch effect om je vinger.

Als maker van de ‘Lost in my head’ kleurrijke zilveren wikkelring nodig ik je uit om jezelf te verliezen in de betoverende wereld van kleur en design. Deze ring is niet alleen een sieraad, maar een artistieke uiting die je vinger omhult met pracht en magie. Met een verstelbare maat tussen 17 en 21 past de ring perfect om jouw vinger en biedt hij het comfort dat je verdient.

De ring is gemaakt met twee handgeschilderde stenen in verschillende tinten blauw, gecombineerd met zilveren accenten. Elke steen is met liefde en precisie beschilderd, waardoor ze uniek zijn en een magisch effect creëren wanneer ze in het licht schitteren. Het samenspel van kleuren en materialen maakt deze ring een ware eyecatcher die je outfit compleet maakt en je persoonlijkheid versterkt.

Wanneer je de ‘Lost in my head’ ring draagt, zul je merken dat je wordt meegevoerd naar een wereld vol creativiteit en verbeelding. De ring weerspiegelt jouw unieke stijl en staat symbool voor jouw innerlijke wereld. Het is een statement piece dat je zelfexpressie en individualiteit viert.

Laat jezelf meenemen op een reis vol kleur en verbeelding met de ‘Lost in my head’ kleurrijke zilveren wikkelring. Elk detail is met passie vormgegeven om jou te laten stralen en je te herinneren aan de schoonheid die in jou schuilt. Durf anders te zijn en omarm de magie van deze prachtige ring die speciaal voor jou is gemaakt

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook