Kleurrijke zilveren wikkelring blauw

'Lost in my head'

Verlies jezelf in de kleurenpracht van mijn kleurrijke zilveren wikkelring ‘Lost in my head’. Met verstelbare maat en betoverende handgeschilderde blauwe stenen, creëert deze ring een magisch effect om je vinger.

1 stuk op voorraad

 99,95

Als maker van de ‘Lost in my head’ kleurrijke zilveren wikkelring nodig ik je uit om jezelf te verliezen in de betoverende wereld van kleur en design. Deze ring is niet alleen een sieraad, maar een artistieke uiting die je vinger omhult met pracht en magie. Met een verstelbare maat tussen 17 en 21 past de ring perfect om jouw vinger en biedt hij het comfort dat je verdient.

De ring is gemaakt met twee handgeschilderde stenen in verschillende tinten blauw, gecombineerd met zilveren accenten. Elke steen is met liefde en precisie beschilderd, waardoor ze uniek zijn en een magisch effect creëren wanneer ze in het licht schitteren. Het samenspel van kleuren en materialen maakt deze ring een ware eyecatcher die je outfit compleet maakt en je persoonlijkheid versterkt.

Wanneer je de ‘Lost in my head’ ring draagt, zul je merken dat je wordt meegevoerd naar een wereld vol creativiteit en verbeelding. De ring weerspiegelt jouw unieke stijl en staat symbool voor jouw innerlijke wereld. Het is een statement piece dat je zelfexpressie en individualiteit viert.

Laat jezelf meenemen op een reis vol kleur en verbeelding met de ‘Lost in my head’ kleurrijke zilveren wikkelring. Elk detail is met passie vormgegeven om jou te laten stralen en je te herinneren aan de schoonheid die in jou schuilt. Durf anders te zijn en omarm de magie van deze prachtige ring die speciaal voor jou is gemaakt

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat

, , , , , , , , ,

kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

, ,

vorm

levertijd

garantie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper