Laagjes ketting met rode steen

Laagjes ketting met rode steen

'Orion Nebula'
Laat je verleiden door de schoonheid van het universum met de ‘Orion Nebula’, een opvallende ketting met drie lagen en een handgeschilderde rode steen.

 54,95

1 stuk op voorraad

kleur

steunkleur

,

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

Laat jij de feestdagen extra opvallen met deze prachtige laagjesketting genaamd ‘Orion Nebula’. Deze ketting is speciaal ontworpen met een handgeschilderde rode steen die opvalt door de 3-laags structuur. Het lichtgewicht en hypoallergene RVS verkleurt niet, zodat je deze ketting op elk moment van de dag en voor elke gelegenheid kunt dragen. Ben jij op zoek naar een bijzonder en feestelijk sieraad? Kies dan voor deze unieke ‘Orion Nebula’ laagjesketting!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook