Lange hypoallergene oorbellen met handgemaakte gekleurde stenen

'Trilogy Cascade'

Stap binnen in de wereld van de ‘Trilogy Cascade’ oorbellen, waar elegantie en kleur samenkomen in een prachtig ontwerp met handgeschilderde stenen.

 69,95

Hallo, ik ben Daan en het is mijn passie om sieraden te maken die vrouwen laten stralen.

Elke oorbel is een kunstwerk op zichzelf, met drie handgeschilderde stenen die samen een schitterende cascade vormen. De stenen zijn met de hand geselecteerd en geschilderd, waardoor elk paar uniek is.

Deze oorbellen zijn niet zomaar oorbellen. Ze zijn lang en lichtgewicht, perfect voor een hele dag draagplezier. Gemaakt van hypoallergeen materiaal, zodat zelfs de meest gevoelige oren ze kunnen dragen. Met een lengte van 7,5 cm zijn deze oorbellen een statement piece dat je look naar een hoger niveau tilt. Ze zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook comfortabel om te dragen dankzij hun lichte gewicht van slechts 3,5 gram per stuk.

De ‘Trilogy Cascade’ oorbellen zijn meer dan alleen sieraden; ze zijn een expressie van jouw persoonlijke stijl en individualiteit. Dus laat jezelf stralen met deze prachtige oorbellen en voeg een vleugje kleur toe aan elke outfit.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

, ,

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper