Lange oorbellen met blauwe stenen, lapis lazuli en pyriet

'Azure Gold Veins'

Ervaar de magie van ‘Azure Gold Veins’, waarbij elke handgeschilderde steen een echo is van de sterrennacht, omlijst door de glans van goud.

 59,95

Deze lange ‘Azure Gold Veins’ oorbellen zijn een geschenk van de sterrenhemel, gevangen in het diepblauw van lapis lazuli en het fonkelende grijs van pyriet. De handgeschilderde stenen, zorgvuldig geselecteerd en samengebracht, vertellen een verhaal van oude werelden en onontdekte diepten.

Met een lengte van 4 cm en een gewicht van slechts 2 gram per oorbel zijn ze een subtiele aanwezigheid die toch de aandacht trekt. De goudkleurige coating op het RVS zorgt voor een warme gloed die het artistieke blauw accentueert.

Draag deze creaties als een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid van edelstenen en de verfijnde kunst van het schilderen. Ze herinneren mij aan de dualiteit van de natuur: de robuuste kracht van de aarde en de delicate schoonheid van de kosmos, beide vereeuwigd in deze unieke oorbellen die ik met trots presenteer in mijn collectie.

  • 100% uniek
  • Draagbare kunstwerkjes
  • Verwen jezelf
Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

materiaal:

, ,

steensoort:

,

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

Keuze:

Azure Gold Veins – 1, Azure Gold Veins – 2, Azure Gold Veins – 3

garantie:

collectie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper