Lange oorbellen met hartjes en groene stenen

Lange oorbellen met hartjes en groene stenen

'Verdant Love'
Geef jouw outfit een unieke twist met onze ‘Verdant Love’ oorbellen! Deze handgemaakte oorbellen van hypoallergeen RVS zijn goudkleurig gecoat en hebben prachtige handgeschilderde groene stenen in de vorm van hartjes.

 49,95

Verkocht

Voeg wat liefde en kleur toe aan jouw sieradencollectie met de ‘Verdant Love’ oorbellen! Deze lange oorbellen zijn prachtig handgemaakt en gemaakt van hypoallergeen RVS, waardoor ze geschikt zijn voor gevoelige oren. De oorbellen zijn goudkleurig gecoat en hebben twee prachtige groene stenen in de vorm.

Elk paar oorbellen is uniek omdat de stenen handgeschilderd zijn, wat betekent dat geen twee oorbellen hetzelfde zijn. Hierdoor heb je altijd een one-of-a-kind sieraad dat niemand anders heeft! Deze ‘Verdant Love’ oorbellen zijn perfect om je outfit compleet te maken. Of je nu een feestelijke gelegenheid hebt of gewoon een dagelijkse outfit, deze oorbellen voegen een vleugje kleur en romantiek toe.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook