Lange oorbellen met kwastjes en roze stenen

'Candy Earfish'

Swing vol zelfvertrouwen met ‘Candy Earfish’ oorhangers. Kleurrijke kwastjes en unieke roze stenen voor die extra spark in je stap!

 59,95

Verrijk je outfit met de ‘Candy Earfish’ oorbellen, een speelse combinatie van kleur en beweging. Elk paar is een uniek kunstwerk, met de hand geschilderd in tinten van roze, paars, zwart en een vleugje metallic voor dat speciale glinstereffect. Deze oorhangers zijn gemaakt van RVS, wat betekent dat ze hun glans behouden zonder te verkleuren en vriendelijk zijn voor je huid.

Als je deze oorbellen draagt, voel je de vrijheid van de kwastjes die meebewegen met elke stap, terwijl de handgeschilderde stenen een persoonlijk kunstwerk dicht bij je dragen. Zowel gedurfd als elegant, ze zijn de perfecte keuze voor wanneer je net dat beetje extra wilt toevoegen aan je look. Durf te stralen en voeg deze hypoallergene schoonheden toe aan je sieradencollectie.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

steunkleur:

speciale kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper